Gjithmonë në kërkim të dijes!

Kauza Ime

Në një vend ku banori është i huaj, i drejti është i pafuqishëm, i dituri i nënvlerësuar, durimi dhe sakrifica të nënçmuara, në një vend të tillë zotëria i tij duhet që, me drejtësi, dituri, durim dhe sakrificë, ta sfidojë të keqen, duke e përhapur të mirën si kërkesë dhe nevojë e përbashkët, për të gjithë, pa dallim etnie e besimi.

Bli Online

Adresa:

Rruga Pushkatarët pn. 2000 Prizren, Kosovo
__________________________
Orari i Punës:
Hën - Pre, 09:00 - 18:00

Where we are